Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

Turbo M.2 PCIe Gen4 x4 NVMe 1.4 SSD της εταιρείας !!!


Η addlink ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας γενιάς Gen4x4 NVMe 1.4 SSD.

Παρέχοντας μια ουσιαστική εμπειρία παιχνιδιών, ο addlink S95 SSD έρχεται με τον πιο πρόσφατο ελεγκτή Phison premium, PS5018-E18, αξιόπιστη μνήμη flash TLC NAND, εξωτερική προσωρινή μνήμη DDR4 @ 2666 και μνήμη προσωρινής αποθήκευσης τεχνολογίας SLC.

Η μέγιστη σειριακή ταχύτητα ανάγνωσης/εγγραφής μπορεί να φτάσει τα 7000/6800 MB/s, η οποία είναι σχεδόν 14 φορές ταχύτερη από έναν SATAIII SSD και 2 φορές ταχύτερη από έναν PCIe 3.0 SSD.

Ο νέος SSD είναι απολύτως συμβατός με την πλατφόρμα PCIe 3.0, ενώ παρέχει συνολικά μια εξαιρετική βελτίωση στην απόδοση του υπολογιστή αλλά και στους λάτρεις των παιχνιδιών.

Ο addlink S95 SSD προσφέρει στον πελάτη καλύτερη απόδοση και αξιόπιστη αντοχή. Υποστηρίζει την πιο πρόσφατη τεχνολογία ECC, προηγμένες λειτουργίες Leveling Wear, Bad Block Management, Over-Provision και TRIM για την εγγύηση της αξιοπιστίας.

Ο S95 SSD συνδυάζεται με δωρεάν λογισμικό της addlink, που προσφέρει στον χρήστη έναν εύκολο τρόπο ανάλυσης και παρακολούθησης της υγείας του δίσκου S95 SSD.

Ο S95 προσφέρεται σε χωρητικότητες 1 TB και 2 TB, με το μοντέλο των 4 TB να αναμένεται σύντομα. Ο S95 είναι έτοιμος για τις πλατφόρμες AMD Ryzen Zen2/3 και Intel Tiger Lake 11th Gen που υποστηρίζουν M.2 Gen4x4, αλλά ταυτόχρονα διατηρείται οι συμβατότητα προς τα πίσω με τις περισσότερες μητρικές και φορητούς υπολογιστές από όλες τις μεγάλες μάρκες.

Ο addlink S95 NVMe PCIe M.2 SSD παρέχεται με εγγύηση 5 ετών και είναι διαθέσιμος τώρα στο Amazon.


freegr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου