Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Η χαρά των κακών ανθρώπων διαρκεί λίγο,
και η χαρά των ανθρώπων
που δεν είναι αληθινοί επίσης…!!!

Κοινωνία/Σχέσεις~Συναισθήματα~Συμπεριφορά Vs Jesus !!!


Δεν έχω κάνει καμία συμμαχία με την επιτυχία, πράγματι, με τίποτα σε αυτή τη ζωή. Η δέσμευσή μου είναι στον Θεό και πιστεύω ότι από Εκείνον προέρχονται τα μεγαλύτερα επιτεύγματά μου, και αυτό μου αρκεί.

Ο ανταγωνισμός δεν είναι το φόρτε μου, και έχω το θάρρος να σας πω ότι λίγοι είναι αυτοί που πετυχαίνουν κάτι προσπαθώντας να εμποδίσουν τον άλλο να πετύχει, λίγοι είναι αυτοί που παίρνουν μια πρώτη θέση κάνοντας τον άλλο να σκοντάψει, λέω λίγοι γιατί κάποιοι μπορούν πράγματι να κερδίσουν με λίγα δευτερόλεπτα εξασκώντας αυτό που είναι κακό, αλλά το θλιβερό είναι ότι δεν μπορούν να μείνουν σε αυτή τη θέση που ανέντιμα κατέκτησαν λόγω της κακής συμπεριφοράς και της προδοσίας τους.

Η χαρά των κακών ανθρώπων διαρκεί λίγο, και των ανθρώπων που δεν είναι αληθινοί επίσης. Ό,τι κατακτήθηκε από την αναλγησία μια μέρα παύει να έχει δύναμη, το σπίτι γκρεμίζεται και το καράβι βυθίζεται. Είπα σε έναν φίλο αυτές τις μέρες: Είσαι μια σπανιότητα και έχεις τεράστια ικανότητα να αναπτυχθείς, απλά πρέπει να φύγεις ανάμεσα από αυτούς που σε κάνουν να σκέφτεσαι μικρός, που θέλουν να σε εξουσιάζουν, που νομίζουν ότι είναι μεγαλύτεροι από σένα.

Πρέπει να προστατεύσετε τον εαυτό σας από την καταστροφική κριτική και να προχωρήσετε μπροστά. Ο ήλιος ανατέλλει για όλους, αλλά πάντα υπάρχουν εκείνοι που προσπαθούν να εμποδίσουν τον ήλιο των άλλων, και πρέπει να τρέχουμε μακριά τους και να αναζητούμε τη σοφία που προέρχεται από τον Θεό για να κερδίσουμε χωρίς να βλάψουμε κανέναν.

Είναι ωραίο να φτιάχνουμε όμορφες ιστορίες, είναι ωραίο να περπατάμε χωρίς βιασύνη, είναι εποικοδομητικό να μαθαίνουμε με κάθε πρόκληση, είναι υπέροχο να φτάνουμε στην κορυφή του βουνού για αυτό που είμαστε και να μας αναγνωρίζουν για όσα μάθαμε μέσα από κάθε στροφή που η ταπεινότητα μας δίδαξε να κάνουμε. Είναι ανταποδοτικό να ιδρώνουμε, να αγωνιζόμαστε, να παλεύουμε με αξιοπρέπεια για να είμαστε και να έχουμε.


The wonderful article was written by Cecilia sfalsin{Σεσίλια Σφάλσιν} & translation the underling Sinakis

ceciliasfalsin.com.br

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου